jamento-logo-2016 kopie

Beleef de magie van Jamento
De beste garantie voor een geslaagd feest! 

Geluid & Licht

Jamento beschikt over eigen geluid & licht en heeft daarbij een vaste technische crew. Voor de meeste evenementen is de standaard opzet al meer dan voldoende. Mocht er meer licht of geluid nodig zijn is eigenlijk alles mogelijk. Daarnaast kan Jamento ook inprikken op het aanwezige geluidssysteem als het systeem voldoet aan de eisen van Jamento.

 

 

Ledwall

In tegenstelling tot een per seconde uitgedachte show van b.v. Beyonce moet een partyband juist inspelen op het publiek en snel kunnen aanpassen aan het feest om er alles uit te halen en dat is wat Jamento doet. Met een Ledwall waar de beelden automatisch laat opstarten en compleet synchroon laat lopen met de band en jezelf daarmee vastlegt, kan je nooit spontaan reageren op het publiek en dat is juist de grootste kracht van Jamento. Daarom werkt een ledwall bij Jamento alleen maar met live VJ die ter plekke de beelden synchroniseert.

Jamento werkt niet met een vaste Ledwall, maar past deze aan in iedere situatie of naar wens.

Downloads

Stageplan                         Priklijst

CONTACT

 

JAMENTO

Studio's Aalsmeer

T.A.V. Kipuw Music Productions

van Cleeffkade 15, 1431 BA in Aalsmeer

06 - 55 774 071

06 - 41 848 579

Contact opnemen met Jamento?

 

Wilt u meer weten of een afspraak maken om geheel vrijblijvend over uw wensen en onze mogelijkheden nader van gedachten te wisselen? Bel of mail ons. U ontvangt uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie.