jamento-logo-2016 kopie

Beleef de magie van Jamento
Bij de mooiste dag van je leven hoort het leukste feest van je leven.

Super dynamische live band! Origineel, verrassend. Dak eraf maar ook ingetogen. Gigantisch repertoire met hits van nu, EDM, Classics, Rock en Nederlandstalig.

Bij de mooiste dag van je leven hoort het leukste feest van je leven. Een feest dat niemand zal vergeten  en dat is wat Jamento kan geven! Jamento speelt wat jullie willen horen. Studeert jullie speciale nummer in en zorgt voor een knallend feest, met vele  hoogtepunten. Een hele persoonlijke benadering. Jamento doet veel meer dan alleen optreden en heeft zich daarin bewezen. Kijk maar naar de vele reacties van bruidsparen o.a. bij onze referenties. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren met alles wat er bij komt kijken. Met Jamento heb alles wat je nodig hebt, een super swingende band, DJ, strak geluid en een mooie lichtshow!

Jamento met DJ

Jamento zorgt voor avondvullende entertainment op uw huwelijks of privé feest. Neemt de band een pauze gaat het feest onverminderd door met onze DJ.

Kleine locaties

Een klein feest op een compacte locatie. Geen probleem Jamento zich aan in zowel geluidssterke als de ruimte die de band nodig heeft.

Luistersessies

*Ga altijd kijken naar een band! Het internet is altijd anders dan de werkelijkheid!

Jamento nodigt u uit bij als het mogelijk is op een besloten feest of men kan op afspraak een voorspeelsessie bijwonen.

*Een optreden op een festival is altijd heel anders dan op een klein besloten feest

Sfeerimpressie huwelijken

de mooiste dag van je leven

~ "Een dag om nooit te vergeten."  ~

CONTACT

 

JAMENTO

Studio's Aalsmeer

T.A.V. Kipuw Music Productions

van Cleeffkade 15, 1431 BA in Aalsmeer

06 - 55 774 071

06 - 41 848 579

Contact opnemen met Jamento?

 

Wilt u meer weten of een afspraak maken om geheel vrijblijvend over uw wensen en onze mogelijkheden nader van gedachten te wisselen? Bel of mail ons. U ontvangt uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie.