jamento-logo-2016 kopie

Beleef de magie van Jamento
De beste garantie voor een geslaagd feest! 

Super feest band! Van 5 mans ‘formatie uit te breiden tot wel 14 man. Eventueel ook met DJ.  Hieronder meer informatie.

Jamento is  uniek als het gaat om hoe de band een feest aanpakt en tot een succes maakt.  Elke show helemaal op maat en dat maakt ieder optreden weer anders en  daarmee exclusief. Jamento verstaat de kunst om in de moeilijkste situaties nog een feestje te bouwen en het iedereen naar zijn zin te maken. Collega’s die  je normaal nooit  ziet dansen staan op de dansvloer. Het  repertoire is zo breed  dat iedereen aan zijn trekken komt en door heel geraffineerd  van het ene genre naar het andere te gaan , in combinatie met  een krachtige presentatie weet Jamento iedereen  aan zich te binden. Congressen, diner dansant,  presentaties, lustrumfeest, bedrijfsfeest met partners,  een internationaal gezelschap,  teambuilding, De  aanpak en ervaring van Jamento maakt  echt het verschil!

Begeleidingsband

Jamento begeleidt vele bekende artiesten., Zoals bv. Lange Frans, Berget Lewis, Ruben Nicolai, Belle Perez , Lois Lane, Barry Hay en nog veel meer. Meestal wordt de band dan uitgebreid met extra muzikanten zoals backing vocalisten of extra blazers, afhankelijk van wat de artiest nodig heeft. Wilt u weten wat mogelijk is, neem dan contact op met ons. 

Techniek

Bedrijfsevenementen vragen meestal om een aanpassing op het gebied van geluid, licht en visuals. Jamento denkt met u mee en heeft oneindig veel mogelijkheden. Op de techniek pagina staat niet alles dus neem contact met ons op als u speciale wensen heeft!
 

Jamento XL

Een groot podium op een groot evenement vraagt vaak om een grotere band. In dat geval is Jamento uitbreidbaar tot wel 14 man op het podium. Extra zangeressen, zangers, blazers , percussie of zelfs strijkers.

Zangeres Maartje!

Onze nieuwe aanwinst is zangeres Maartje Keizer.

Te gekke zangeres, leuk, sexy, dus Jamento plus Maartje, gewoon doen!

CONTACT

 

JAMENTO

Studio's Aalsmeer

T.A.V. Kipuw Music Productions

van Cleeffkade 15, 1431 BA in Aalsmeer

06 - 55 774 071

06 - 41 848 579

Contact opnemen met Jamento?

 

Wilt u meer weten of een afspraak maken om geheel vrijblijvend over uw wensen en onze mogelijkheden nader van gedachten te wisselen? Bel of mail ons. U ontvangt uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie.